Studiedag 'Muziek, daar zit wat in!'

Studiedag 'Muziek, daar zit wat in!'

12-35-2017
Categorie: Primair Onderwijs

De philharmonie zuidnederland organiseert de studiedag Muziek, daar zit wat in! voor leerkrachten uit het basisonderwijs. Een dag die bol staat van muziek: luisteren, beleven, zelf doen en reflectie. Speciaal bedoeld voor scholen die zijn gestart met DOOR! (Limburg) of de Impuls Muziekonderwijs (landelijk).

Het programma van de dag is samengesteld door muziekexperts in het basisonderwijs en is geschikt voor iedereen, ook voor wie muzikaal twee linkerhanden heeft. Ervaar de kracht van de klank van het symfonieorkest, ontmoet musici van philharmonie zuidnederland, ontdek de componist in uzelf en oefen onderzoekend leren in de muziekles. Leer eveneens over de mogelijkheden om met kinderen naar muziek te luisteren en met hen te reflecteren op muzikale activiteiten. Ontdek muziek vóór uw leerlingen en later mét uw leerlingen, want daar zit wat in!

Onder inspirerende leiding van Vivian Knols, Karin van Hengel en een musicus uit het orkest werkt u de hele dag met hoofd, hart en handen aan uw eigen muzikale competenties. De lesideeën van deze dag zijn direct toepasbaar in de klas.

Datum: Woensdag 5 april van 9.30-16.00 uur
Locatie: Theater aan het Vrijthof Maastricht
Doelgroep: Leerkrachten (groep 1 t/m 8)
Kosten: € 125,- per deelnemer (incl. lunch), volledig team prijs in overleg
Deze scholingskosten vallen onder deskundigheidsbevordering en kunnen betaald worden  uit de subsidie van DOOR! of de regeling Impuls Muziekonderwijs.

Meer info

Terug

kunst & Cultuur kleuren het leven

neem contact met ons op!

Norbert leurs
hoofd onderwijs
n.leurs@ku-cu.nl
Bregje Roos
coördinator voortgezet onderwijs
b.roos@ku-cu.nl
Marieke Scharroo
cultuurcoach Cranendonck & Heeze-Leende
m.scharroo@ku-cu.nl
Johannie van Tuel
cultuurcoach Weert & Nederweert
j.vantuel@ku-cu.nl
Chantal Noldus
medewerker onderwijs
c.noldus@ku-cu.nl

Ku+cu brengt mensen samen met kunst en cultuur
wij helpen u graag verder

 
neem contact met ons op!